Γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα. Υπηρετεί στο Τμήμα Ιατρικής του ΠΘ από το 2002. 

Είναι Αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Εργαστήριο Ανατομίας), υπεύθυνος και διδάσκων των μαθημάτων “Νευροανατομία” και “Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση” στο Τμήμα Ιατρικής του ΠΘ. 

Προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Φυσιατρος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας από το 2010. 

Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΦΙΑπ) το 1996. 

European Board Certified PRM (SEBPRM). 

Είναι Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, εκπρόσωπος στο Section και το Board της UEMS PRM καθώς και στην European Society of Physical and Rehabilitaton Medicine. 

Μέλος της εξεταστικής επιτροπής στην ειδικότητα της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης καθώς και της ομάδας εργασίας για την ειδικότητα της ΦΙΑπ του ΚΕΣΥ. 

Διδάσκει σε αρκετά Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και είναι υπεύθυνος αρκετών διδακτορικών διατριβών καθώς και διπλωματικών εργασιών.

Συγγραφέας κεφαλαίων σε βιβλία καθώς και μετάφραση και επιμέλεια μετάφρασης πολλών επιστημονικών συγγραμμάτων στα ελληνικά.

Μέλος επιστημονικών και οργανωτικών επιτροπών εθνικών και διεθνών συνεδρίων και πάνω από 130 ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις και 70 διαλέξεις σε εθνικά και διεθνή συνέδρια. 

Από 10ετία είναι μέλος της επιτροπής του κέντρου « Πρόσβαση» του ΠΘ που αφορά την υποστήριξη των φοιτητών με αναπηρία και των διδασκόντων σε όλες τις ακαδημαϊκές δομές του ΠΘ. Υπεύθυνος του προγράμματος για το Τμήμα Ιατρικής. 

Μέλος του ΔΣ της ελληνικής παραολυμπιακής επιτροπής για 6 χρόνια (2004-2010) και κατά την διάρκεια των παραολυμπιακών αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Διεθνής ταξινομητής στο μπάσκετ με καρότσι (IWBF).