Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Τελείωσε το Πρότυπο Γυμνάσιο και Λύκειο της Ιωνιδείου Σχολής στον Πειραιά. Το 2000 πήρε το πτυχίο της με άριστα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Bologna, Ιταλία.

Το 2005 τελείωσε με άριστα και έπαινο την ειδικότητα στη Γηριατρική και Γεροντολογία από το Πανεπιστήμιο της Verona, Ιταλία.

Το 2010 τελείωσε το διδακτορικό της στο Πανεπιστήμιο της Bologna, Ιταλία, με έπαινο και διατριβή πάνω στα αίτια της Υγειούς Γήρανσης.

Από το 2008 εργάστηκε σε διάφορες μονάδες Φυσικής Αποκατάστασης στο Milano και στη Pavia, Ιταλία, κυρίως για ασθενείς με νευρολογικές παθήσεις η’ εγκεφαλικά επεισόδια. Το 2013 μετεφέρθηκε στο Milton Keynes University Hospital όπου ανέλαβε τη θέση Διευθύντριας της Ορθογηριατρικής κλινικής.

Από το 2016 ως το 2021 τέλεσε Διευθύντρια του Παθολογικού τμήματος του ίδιου Νοσοκομείου.

Το 2017 ονομάστηκε Fellow του Royal College of Physicians (London) ως αναγνώριση του κλινικού και ερευνητικού της έργου.

Είναι Εκπαιδευτική Επιμελήτρια για τους ειδικευομένους του Πρυτανείου της Οξφόρδης και για τους Φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Buckingham.

Είναι Κλινική Υπεύθυνος για το Δίκτυο Ευθραυστότητας και Κλινική Υπεύθυνος για τις ενδο-νοσοκομειακές πτώσεις.

Έχει δώσει διαλέξεις πάνω στα Γηριατρικά Σύνδρομα και στη Ορθογηριατρική αντιμετώπιση σε μεγάλο αριθμό Εθνικών και Παγκοσμίων Συνέδριων και έχει συνεργαστεί σε άρθρα που έχουν εκδοθεί σε διεθνή περιοδικά.

Ασχολείται και διδάσκει την ευθραυστότητα των οστών, την ευπάθεια, το περι-εγχειρητικό ντελίριο και τη γεροντική άνοια.